Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Välkommen till Idrottsfrukost i november

03 NOV 2019 12:10
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2019 10:07

Det finns behov av en mötesplats där möjlighet ges att lyfta och diskutera aktuella idrottsfrågor. Innehållet styrs av deltagarna och möjlighet finns att i förväg anmäla ämnen att diskutera eller få avsatt tid för att presentera/informera om något idrottsrelaterat ämne.

Vi bjuder på frukost och tillsammans berikar vi mötet med vår syn på de idrottsfrågor som är viktiga.

Tid
Tisdag 5 november kl 07.30 - 08.30

AVESTA - Restaurang Koppardalen - anmälan till This is a mailto link
- På programmet står, besök av fritidschef Anna-Lena Pligg som redogör för nya taxor och det nya bokningsprogrammet Interbook Go för lokaler och föreningsregister..

FALUN - Lugnets Restaurang och Café - ingen anmälan
- Lägesrapport från fritidschefen inför 2020. Det pågår flera utvecklingsprojekt inom fritidsområdet, samtidigt som Falu Kommun behöver spara pengar. Fritidschef Tomas Jons ger sin bild av viktiga frågor inför 2020, såsom nya badhuset, bidragsfrågor och anläggningsfrågor.

Bakgrund
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar för att påvisa idrottens betydelse i samhället. Vi hoppas att Idrottsfrukosten bidrar till att människor med olika idrottsbakgrund skapar förutsättningar för denna utveckling.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss