Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Välkommen till Idrottsfrukost i Avesta och Falun

02 SEP 2019 08:22
Vi välkomnar dig till höstens första Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2019 11:26

Det finns behov av en mötesplats där möjlighet ges att lyfta och diskutera aktuella idrottsfrågor. Innehållet styrs av deltagarna och möjlighet finns att i förväg anmäla ämnen att diskutera eller få avsatt tid för att presentera/informera om något idrottsrelaterat ämne.

Vi bjuder på frukost och tillsammans berikar vi mötet med vår syn på de idrottsfrågor som är viktiga.

Tid
Tisdag 3 september kl 07.30 - 08.30

AVESTA - Restaurang Koppardalen - anmälan till This is a mailto link
- Hälsofrämjandeteamet från Region Dalarna presenterar sig och sitt hälsofrämjande arbete. De lyfter även aspekter kring inkluderingsfrågor i samhället och idrottsföreningarnas viktiga roll i folkhälsoarbetet.

Idrottsföreningar, en av samhällets viktigaste hälsoaktör?

FALUN - Lugnets Restaurang och Café - ingen anmälan
Dalaidrottens distriktsidrottschef Peter Berglund berättar om idrottsrörelsen Riksidrottsförbundet (RF) och SISU Idrottsutbildarna, han berättar också om nya tydligare regler för medlemskap inom RF och om sammanläggningen av Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna som sker 1 januari 2020.

Bakgrund
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar för att påvisa idrottens betydelse i samhället. Vi hoppas att Idrottsfrukosten bidrar till att människor med olika idrottsbakgrund skapar förutsättningar för denna utveckling.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss