Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Välkommen till Idrottsfrukost i Avesta, Falun och Mora

26 MAJ 2019 17:22
Vi välkomnar dig till vårens sista Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2019 11:05

Det finns behov av en mötesplats där möjlighet ges att lyfta och diskutera aktuella idrottsfrågor. Innehållet styrs av deltagarna och möjlighet finns att i förväg anmäla ämnen att diskutera eller få avsatt tid för att presentera/informera om något idrottsrelaterat ämne.

Vi bjuder på frukost och tillsammans berikar vi mötet med vår syn på de idrottsfrågor som är viktiga.

Tid
Tisdag 4 juni kl 07.30 - 08.30

AVESTA - Restaurang Koppardalen - anmälan till This is a mailto link
- Avestas främste medaljör i stora mästerskap är på plats, bågskytten Erik Jonsson är regerande Europa- och världsmästare. Totalt har Erik fem individuella VM-guld och har tagit hem de tre senaste VM-titlarna. Nu har han med sig bågen och pilarna. Pratar om sporten och varför han lyckats bli bäst i världen. Hur han laddar för årets två stora mästerskap, EM och VM.

FALUN - Lugnets Restaurang och Café - ingen anmälan
- Pernilla Wigren berättar om sitt liv som kommundirektör och Faluns stora  potential.

OBS! ny plats
MORA - Åboms Brasseri i Jalas Arena - ingen anmälan

Kultur- och fritidschefen Christina Holback berättar om en ny organisation för kultur- och fritidsfrågor i Mora kommun, samt om kultur-, idrotts- och fritidspolitiskt program.

Bakgrund
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar för att påvisa idrottens betydelse i samhället. Vi hoppas att Idrottsfrukosten bidrar till att människor med olika idrottsbakgrund skapar förutsättningar för denna utveckling.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss