Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Välkommen till Idrottsfrukost i Avesta, Falun och Mora

01 APR 2019 08:45
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2019 12:45

Det finns behov av en mötesplats där möjlighet ges att lyfta och diskutera aktuella idrottsfrågor. Innehållet styrs av deltagarna och möjlighet finns att i förväg anmäla ämnen att diskutera eller få avsatt tid för att presentera/informera om något idrottsrelaterat ämne.

Vi bjuder på frukost och tillsammans berikar vi mötet med vår syn på de idrottsfrågor som är viktiga.

Tid
Tisdag 2 april kl 07.30 - 08.30

AVESTA - Restaurang Koppardalen - anmälan till This is a mailto link
- Sheyma Sheikhnur från Dalaidrotten pratar om idrottens värdegrund som vilar på fyra fundament: glädje och gemenskap, demokrati och delaktighet, allas rätt att vara med samt rent spel. Allas rätt att vara med innebär att alla som vill ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar. Din förening kan söka medel för att skapa förutsättningar för flera att vara med.

FALUN - Lugnets Restaurang och Café - ingen anmälan
- Fritidschef Tomas Jons berättar om Faluns nya badhus.

OBS! ny plats
MORA - Åboms Brasseri (Hantverkaregatan 29) - ingen anmälan

Renata Tidebäck från Attention Dalarna, en förening för personer med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ex. ADHD och Autismspektrum) berättar om verksamheten som även innefattar projekt En fungerande idrott för alla.

Bakgrund
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar för att påvisa idrottens betydelse i samhället. Vi hoppas att Idrottsfrukosten bidrar till att människor med olika idrottsbakgrund skapar förutsättningar för denna utveckling.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss