Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Välkommen till Idrottsfrukost

25 OKT 2018 07:00
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2018 08:48

Det finns behov av en mötesplats där möjlighet ges att lyfta och diskutera aktuella idrottsfrågor. Innehållet styrs av deltagarna och möjlighet finns att i förväg anmäla ämnen att diskutera eller få avsatt tid för att presentera/informera om något idrottsrelaterat ämne.

Vi bjuder på frukost och tillsammans berikar vi mötet med vår syn på de idrottsfrågor som är viktiga.

Tid
Tisdag 6 november kl 07.30 - 08.30

AVESTA - Restaurang Koppardalen - anmälan till This is a mailto link
Fredrik Andersson Team manager för Svenska Kocklandslaget. - Fredrik berättar sin väg från att vara ungdomsaktiv i Avestas föreningsliv till att vara manager för kocklandslaget och hur hans ledarskap styrs av "Du måste agera som en vinnare för att bli en".

FALUN - Lugnets Restaurang och Café - ingen anmälan
Stefan Jonsson kanslichef på Dalarnas Fotbollförbund berättar utifrån fotbollens perspektiv om Samsyn. Lagidrotternas gemensamma riktlinjer med att syfte att underlätta för barn och ungdomar att kunna delta i flera idrotter.

MORA - Restaurangen i Jalas Arena - ingen anmälan
Pernilla Lundström från Svenska Kyrkan pratar om innebandy-konfirmation i samarbete med Kais Mora. Ungdomars upplevelse av idrottskonfirmation.

Bakgrund
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar för att påvisa idrottens betydelse i samhället. Vi hoppas att Idrottsfrukosten bidrar till att människor med olika idrottsbakgrund skapar förutsättningar för denna utveckling.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss