Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottsarenan är hjärtat i Djurmo – Sifferbo

Djurmo Sifferbo IF grundades 1920 och spelar en viktig roll för bygdens barn och ungdomar. Vackert belägen, mitt i byn och med vidsträckt utsikt är idrottsarenan samlingspunkten för många i Djurmo.
  • Skapad: 02 MAJ 2019 12:47

Föreningen består av tre sektioner,  Fotboll, Friidrott och gymnastik. Det är tydligt att föreningen finns till för alla, oavsett ambitionsnivå. Äldre, ungdomar och barn vistas tillsammans i en trivsam samlingslokal.

Föreningen är mån om att skapa bästa förutsättningar så att alla också kan vara med. Det pågår därför en upprustning av hela anläggningen, fotbollsplan och löparbanor. Gagnefs kommun har tillsammans med Leksands Sparbank och Dalarnas Idrottsförbund möjliggjort detta. Men utan de ideella krafterna hade det inte gått. Det är många som hjälper till och  bidrar på olika sätt, både kring anläggningen men också som tränare och ledare för olika grupper.  Signalen på föreningens hemsida är tydlig – Tillsammans är vi starka.

Läs mer om anläggningsstödet

Skribent: Eva Lignell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss