Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Lyckad invigning för Fritidsbanken i Smedjebacken

Måndag 18 juni slogs portarna upp för Dalarnas senaste Fritidsbank. Nu kan du låna idrotts- och friluftsutrustning gratis i Smedjebacken.
  • Skapad: 28 JUN 2018 11:44

Det blev Smedjebacken som öppnade Dalarnas tredje Fritidsbank efter Vansbro och Hedemora. Konceptet med att folk ska kunna låna sport- och friluftsutrustning såsom sovsäckar, skidor, skateboards, fotbollsskor, bollar, tennisrack med mera ökar i hela landet så också här hos oss.

Kommunalrådet Fredrik Rönning klippte ”skridskosnöret” under invigningen i lokalen som ligger centralt belägen på Vasagatan 10 i Smedjebacken. Lokalen har blivit jättefin och fylls hela tiden på med nya grejer för att locka låntagare att komma tillbaka. På en Fritidsbank får du låna utrustningen gratis under två veckor!

Om du vill bli av med saker som ligger och tar plats i källaren är du varmt välkommen att svänga förbi och lämna in dem. Kolla fritidsbanken.se för mer info.

Skribent: Tobias Hedwall
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss