Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

All träning är bra träning

Karatekillen som testade MMA-träning, det blev kärlek vid första ögonkastet. Trots att Simon Sköld själv sysslar med elitidrott brinner han för träning på alla nivåer. ”Den träning som blir av, är bra träning” sa Simon inför drygt 100 personer i Säters Folkets Hus.
  • Uppdaterad: 29 NOV 2018 11:24

Han är utbildad på Bosöns Folkhögskola och har bl a ett förflutet som PT. Han återkommer till att det är viktigt att hitta sitt sätt att idrotta och att man tycker det är roligt. Huvudsaken är att man genomför träningen, oavsett om det är på gymmet, i löpspåret, dansandes eller hemma framför TVn.

Vill man se mer av Simon, går han en returmatch söndag 1 december mot Jerry Kvarnström.

Det var Säterbygdens Ridklubb som arrangerade kvällen, de har dragit igång en insamling för att köpa ett hölass till ridklubbens hästar. Överskottet från föreläsningen går till ridklubben. På grund av ett försenat bygge och sommarens begränsade höskörd behövdes otraditionella insatser, berättar Isabell Hallgren och Sanna Andersson.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss