Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Konsten att driva ridskola

Att driva ridskola i föreningsregi är inte det enklaste, det krävs mycket kunskap och ett stort engagemang från personal och ideella för att få snurr på verksamheten. Därför erbjöds ridklubbarna i Dalarna med ridskoleverksamhet möjligheten att förkovra sig i ämnet.
  • Skapad: 08 APR 2015 11:20

Den 3-4 september 2014 träffades 15 tjejer från olika ridskolor i länet samt en Gotländska , för att under två härliga och soliga dagar i Tällberg på Greens Hotell jobba med några viktiga fokusområden Kompetens – Utveckling - Hållbarhet.

Tillsammans höll Karin Boström SISU Idrottsutbildarna, Louise Tysklind Dalarnas Ridsportförbund samt Anna Reilly från Svenska Ridsportförbundet i programmet som också gav tid till erfarenhetsutbyte och ”toalettrullerace”.

Louise-undrar-var-som-hände

Målgrupp för denna kurs var ridskoleansvariga, yrkesverksamma och/eller förtroendevalda personer i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet, vi kommer att under hösten 2015 bjuda in samtliga deltagare igen för en uppföljningsträff och även erbjuda en ny kurs för de som inte hade möjlighet 2014.

Mia-Evelina-och-Anna

Text: Karin "Knalin" Boström, idrottskonsulent


Epost: This is a mailto link

Intresseanmälan

Vill du redan nu anmäla ditt intresse för att få en inbjudan till höstens Driva ridskola?

Maila in ditt namn, förening och e-postadress så skickar vi en inbjudan till dig.

This is a mailto link

Kontaktperson

Karin Boström
Idrottskonsulent

010-459 03 05
This is a mailto link

Driva ridskola

Materialet Driva ridskola innehåller inspiration och vägledning för dig som arbetar med att driva och utveckla en ridskola och för dig som ligger i startgroparna för att starta upp en ny. 

Läs mer

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss