Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Telegrafens dansstudio

Avesta Dance Team är dansglädje. Så beskriver sig klubben som tack vare RF´s anläggningsstöd huserar i nyrenoverade lokaler i Krylbo.
  • Skapad: 17 JAN 2019 12:59

Lokalen var tidigare en telegraf varför lokalen idag heter just Telegrafens Dansstudio. Alla är välkomna och just nu dansar 15 grupper flera gånger i veckan -  Jazz, Stepp, Zumba, Latinomix och Dansmix 60+ är några av de kurser som erbjuds.

Dansklubbens bedriver en verksamhet helt i linje men Idrottsrörelsens Strategi 2025 som eftersträvar verksamhet för alla, oavsett ålder och ambitionsnivå. Vuxna, unga och barn är aktiva och för att öka gemenskapen i klubben så söktes också pengar för att renovera och iordningställa sociala ytor där medlemmarna har möjlighet att träffas. Föräldrar till dansande barn har någonstans att vara och ledarträffar och föräldrautbildningar är exempel på aktiviteter som nu enkelt går att genomföra.

Skribent: Eva Lignell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss