Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Samsyn ett unikt samarbete

Under våren 2017 har ett unikt samarbete startat mellan våra stora lagidrotter i Dalarna, det är specialidrottsdistriktsförbunden inom ishockey, handboll, bandy, innebandy och fotboll som beslutat underteckna gemensamma riktlinjer ”Samsyn”, med syfte att underlätta för barn och ungdomar att kunna delta i flera idrotter. En förändringsresa som går i linje med Riksidrottsförbundet strategi 2025. Ny syn på träning och tävling
  • Uppdaterad: 2017-12-12 14:06

Samsyn startade i Gästrikland och sprider sig nu till flera distrikt. En framgångsnyckel är att distriktsförbunden och SISU Idrottsutbildarna har varit med som stöd i processen och kommer fortsättningsvis att vara koordinatorer för Samsyns-arbetet i distriktet.

Visionen är Vårt bästa för barnens bästa

Våra ledord är samverkan - kommunikation – uppföljning

I kalenderna här bredvid kommer vi att publicera alla lagidrotters större arranangemang samt distiktslags samlingar för att underlätta planeringen, Samsynsarbetsgrupp träffas två gånger per år för att planera i samsynsanda, i maj och oktober.

 

 

Skribent: Karin Boström
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Karin Boström
Idrottskonsulent

010-459 03 05
This is a mailto link

Samsyn formulär

Det här formuläret är till för dig som har upplevt en situation som du tycker strider mot riktlinjerna i Samsyn. 

Läs mer

Samsyn - arbetsdokument

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: se kontakta oss
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss