Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Matchvärdsutbildning

05 FEB 2018 12:26
Välkommen till en kostnadsfri matchvärdsutbildning i Malung.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2018 12:37

Vad är en Matchvärd? Att vara matchvärd i föreningen, är att vara domarens stödperson under och kring matchen. Som matchvärd bär man en gul väst, där orden matchvärd framgår tydligt. Några av matchvärdens uppgifter är t.ex. att hälsa domarna välkomna, stötta båda lagen samt påminna publik om att det är en ungdomsmatch som pågår, där glädjen står i fokus.

Utbildningen riktar sig till föräldrar samt ledare. Efter genomförd utbildning får deltagande förening två matchvärdsvästar samt en roll-up eller en banderoll som innehåller viktiga budskap om ungdomsidrott.

Tid och plats
19 mars, kl 18.00 på Sankt Olof Hotell och Krog i Malung.

Anmälan
Till This is a mailto link senast 12 mars.

Vi bjuder på fika, välkommen!

Puck eller Boll – Domaren spelar roll - är ett treårigt domarprojekt som ingår i Dalarnas Idrottsförbunds verksamhet och som finansieras av allmänna arvsfonden. Projektet är ett unikt samarbete över idrottsgränserna mellan handboll, bandy, ishockey, innebandy och fotboll. Målet är att skapa ett bättre klimat kring matcherna i Dalarna och på så sätt kunna behålla och rekrytera nya domare till våra idrotter. 

Skribent: Olivia Justin
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss