Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Föreläsning - Matchvärdskap

11 FEB 2019 09:00
Domarprojektet Puck eller Boll – Domaren spelar roll bjuder in lagidrottsföreningar till en kostnadsfri matchvärdsföreläsning i Leksand.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2019 10:30

Syftet med matchvärdar är att skapa en trygg miljö kring barn- och ungdomsmatcherna i Dalarna och på så sätt kunna behålla och rekrytera nya domare till våra idrotter.

Att vara matchvärd i föreningen, syftar till att vara domarens stödperson kring matchen. Som matchvärd bär man en gul väst, där orden matchvärd framgår tydligt. Några av matchvärdens uppgifter är t.ex. att hälsa domarna välkomna, stötta båda lagen samt påminna publik om att det är en ungdomsmatch som pågår, där glädjen står i fokus.

Föreläsningen riktar sig till föräldrar samt ledare. Efter genomförd utbildning får deltagande förening två matchvärdsvästar samt en roll-up eller en banderoll som innehåller viktiga budskap om barn- och ungdomsidrott. 

När
20 februari

Var
Moskogen i Leksand

Tid
18:00 – 19:15

Anmälan
senast 12 februari till This is a mailto link

Kaffe, te och lättare förtäring ingår. 

Välkommen!

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss