Idrottens dag - Dalarnas Idrottsförbund
Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottens dag

Lördag 22 september kl. 10.00-15.00 kommer Dalarnas Idrottsförbund och Hedemora kommun arrangera Idrottens Dag i Hedemora vid området kring Vasaliden. Liknande Idrottens Dag-arrangemang kommer genomföras i hela landet under året.
  • Uppdaterad: 2018-06-15 08:28

Syftet med dagen är att få människor i rörelse på ett glädjefullt sätt via våra föreningar och upptäcka de aktiviteter som erbjuds i kommunen. Vi vill också slå ett slag för RF´s tema ”Ett nytt sätt att träna och tävla” genom att föreningarna tänker om det finns nya verksamhetsformer att bedriva i föreningen för att sänka trösklarna och få med så många som möjligt i idrottsrörelsen. Detta blir vidare ett bra tillfälle för er föreningar att rekrytera medlemmar och visa upp er.

Under dagen kommer det bli prova-på aktiviteter i ett flertal idrotter, uppvisningar, DJ-musik samt att vi bjuder in politiker från Dalarna. Alla föreningar i Hedemora i första hand är inbjudna att vara med och hittills har ett tiotal föreningar nappat. Även vissa föreningar från Avesta och Säter kan komma att vara med.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Tobias Hedwall
Projektledare, Fritidsbanken

010-459 03 12
This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: se kontakta oss
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss