Hoppa till sidans innehåll

Eventkompetens är ett ESF-projekt för aktörer inom evenemang och event. Projektet engagerar företag, ideella föreningar inom idrott och kultur samt offentligt anställda som alla arrangerar samt arbetar med event. Totalt är det 250 aktörer inom tre län - Dalarna, Gävleborg och Värmland.

Presentation

  • Uppdaterad: 10 JUN 2016 15:48

Eventkompetens är ett kompetensutvecklingsprojekt med stöd från ESF – europeiska sociala fonden. Under perioden åren 2015 - 2018 kommer ett 80-tal företagare inom eventbranschen delta i projektet för att utveckla personalens kompetens eller sin egen inom speciella områden. I de tre länen är det sammanlagt 235 personer som deltar från de olika eventföretagen.

Alla aktiviteter sker utifrån företagens behov av utveckling och tillväxt inom event. Utöver företagen deltar även många av deras partners från föreningsliv och organisationer som alla bidrar med att genomföra de olika eventen. Totalt är det ca 250 eventaktörer som ges möjlighet att under drygt två år delta i ett flertal kurser och seminarier.

Totalt investeras 8,3 miljoner kronor från ESF och ytterliga 2,8 miljoner kronor satsas i arbetstid från företagen.

Projektet består av två delar – en Planerings- och analysfas i september-december 2015 samt en genomförandefas januari 2016 till juni 2018.

 

-


Epost: This is a mailto link

Presentation - bildspel

Ett ESF-projekt

Aktuellt

2017-04-19
Kopplat till bemötande belyser vi upplevelsedesign, interkulturell kommunikation, signalvärde,konfliktreducering i gästmöten samt uppdragstaktik kopplat till att leda funktionärer i deras möten med gäster. Målsättningen är ni erhåller ett antal konk
 
2017-04-12
Se hur formuleringar kan utnyttjas för att förbättra avtalsresultaten. Ökad kunskap inom förhandlingsteknik och administration av kontrakt bidrar till bättre projektresultat och kan minska risk och kostnadsfaktorerna.

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link