Hoppa till sidans innehåll

Eventkompetens är ett ESF-projekt för aktörer inom evenemang och event. Projektet engagerar företag, ideella föreningar inom idrott och kultur samt offentligt anställda som alla arrangerar samt arbetar med event. Totalt är det 250 aktörer inom tre län - Dalarna, Gävleborg och Värmland.

Bokningsregler och info

 • Uppdaterad: 17 JAN 2017 16:20
 • Kursplats bokas endast av kontaktperson/personalansvarig. Observera att det just är kursdeltagarens namn, personnummer, titel och personliga e-postadress som skall kommuniceras vid anmälan. 
 • Bokningen/Anmälan för samtliga kurser stänger 20 dagar innan kursstart klockan 12.00. Exempel: Kursdag 17/2, bokningen stänger kl 12.00 den 28/1
 • Företag 1-9 anställda som anmält sig i projektet är prioriterade för plats på kurserna fram till att kurskvoten är nådd. Därefter kommer övriga företag, ideella föreningar och andra organisationer/intressenter som är anmälda i projektet att ges kursplatser utifrån de datum deras anmälan till kursen registrerades. Svar om kursplats ges senast 15 dagar innan kursstart.
 • Eventkompetens förbehåller sig rätten att ställa in kurser 15 dagar innan kursstart vid för få deltagare  
 • Kursmaterial ingår i kursen.
 • Förmiddags- samt eftermiddags kaffe med bröd ingår i kursen.
 • Luncher och middagar ingår inte i kursen utan betalas av deltagaren.
 • Resor ingår inte i kursen utan betalas av deltagaren.
 • Övernattning/boende ingår inte i kursen utan betalas av deltagaren.
 • Avbokningar måste undvikas så långt som möjligt för att inte äventyra projektets budget. En avbokningsavgift på 1000 kr per avbokad kursdeltagare kommer tas ut om inte avbokningen sker senast 14 dagar före kursstart eller om deltagaren kan visa upp en giltig anledning så som sjukdom eller sjukt barn.

Hög arbetsbelastning eller schemabyte är inte giltigt för avbokning.

Pengarna som tas in i avbokningsavgifter går till köp av nya kurstillfällen.

Ovanstående boknings- och avbokningsregler godkänns av ansvarig bokare. Se godkännande på anmälningsformulär.

 

 


Epost: This is a mailto link

Ett ESF-projekt

Aktuellt

2017-04-19
Kopplat till bemötande belyser vi upplevelsedesign, interkulturell kommunikation, signalvärde,konfliktreducering i gästmöten samt uppdragstaktik kopplat till att leda funktionärer i deras möten med gäster. Målsättningen är ni erhåller ett antal konk
 
2017-04-12
Se hur formuleringar kan utnyttjas för att förbättra avtalsresultaten. Ökad kunskap inom förhandlingsteknik och administration av kontrakt bidrar till bättre projektresultat och kan minska risk och kostnadsfaktorerna.

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link