Hoppa till sidans innehåll

Eventkompetens är ett ESF-projekt för aktörer inom evenemang och event. Projektet engagerar företag, ideella föreningar inom idrott och kultur samt offentligt anställda som alla arrangerar samt arbetar med event. Totalt är det 250 aktörer inom tre län - Dalarna, Gävleborg och Värmland.

Kursanordnare - Lägg anbud på våra kurser

  • Uppdaterad: 21 NOV 2016 11:26

De utbildningsföretag och utbildningsanordnare som vill vara med och genomföra Eventkompetens kurser, program och seminarier har nu möjlighet att lägga anbud på vårens kurser.

Läs mer om vårens kurser på: Kursunderlag Eventkompetens VT 2017

Anbudstiden är t.o.m. 12 december. Besked om vilka anbud som antas för kurserna i Kurskalender VT 2017 anges genom Tilldelningsbeslut 19 december.

Anbudsunderlag för kurser, program och seminarier hämtar ni på hemsidan:
Anbudsunderlag kursanordnare ESF projekt Eventkompetens VT 2017

 

 


Epost: This is a mailto link

Ett ESF-projekt

Aktuellt

2017-04-19
Kopplat till bemötande belyser vi upplevelsedesign, interkulturell kommunikation, signalvärde,konfliktreducering i gästmöten samt uppdragstaktik kopplat till att leda funktionärer i deras möten med gäster. Målsättningen är ni erhåller ett antal konk
 
2017-04-12
Se hur formuleringar kan utnyttjas för att förbättra avtalsresultaten. Ökad kunskap inom förhandlingsteknik och administration av kontrakt bidrar till bättre projektresultat och kan minska risk och kostnadsfaktorerna.

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link