Hoppa till sidans innehåll

Dala Sports Academy Elit arbetar kontinuerligt för att vara den ledande kraft som skapar rätt förutsättningar för elitaktiva att utvecklas inom sin idrott.

Elitmiljön i Dalarna
läs om verksamheten

Med idrotten i centrum

  • Uppdaterad: 04 APR 2017 12:58

Dala Sports Academy Elits vision är att vara Sveriges främsta och ledande miljö för elitidrottare. För att nå detta mål fokuserar vi på den dagliga träningen och uppföljningen av den, våra tränare tillsammans med idrottarna skapar denna unika miljö.

Sedan starten 1985 har aktiva som varit en del av verksamheten tagit mer än 220 medaljer på OS, VM och EM. Dala Sports Academy Elit arbetar kontinuerligt för att skapa ännu bättre förutsättningar för fler framtida medaljer och en av hörnstenarna i detta är ett nära samarbete med respektive idrottsförbund.

Dala Sports Academy Elit ser elitidrottslivet som en process där man passerar olika stadier och nivåer. För att skapa förutsättningar för att kunna utvecklas tryggt i samma miljö kan du hos oss kombinera din satsning med studier, arbete eller att idrott på heltid. Detta gör Dala Sports Academy Elit till en unik miljö i Sverige eftersom du som elitidrottare kan vara en del av verksamheten oavsett vad du väljer att göra vid sidan av idrotten.

Välkomna!

Samverkande parter

Följande ingår i samverkan för Dala Sports Academys utveckling

Läs mer

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link