Hoppa till sidans innehåll

Dala Sports Academy Elit arbetar kontinuerligt för att vara den ledande kraft som skapar rätt förutsättningar för elitaktiva att utvecklas inom sin idrott.

Elitidrott och högskoleutbildning

  • Uppdaterad: 15 FEB 2017 11:41

Universitets- och högskolestudier kan vara krävande, inte minst för den som samtidigt satsar på att nå långt inom en idrott. För att underlätta en sådan satsning kan du som elitaktiv vid Högskolan Dalarna kombinera din elitsatsning med studier inom Dala Sports Academy. Som elitaktiv har du möjlighet att lägga upp dina studier så att de passar in i ditt tränings- och tävlingsprogram. Du erbjuds goda möjligheter att utöva ditt elitidrottande i en stimulerande miljö under ledning av professionella elittränare och med ett brett stödsystem.

Du som elitsatsar och tillhör svensk elit och har som mål att nå landslagsklass inom idrotterna cykel, friidrott, längdskidåkning, orientering skidorientering och triathlon har möjlighet att söka.

Information och ansökan till Högskolan Dalarna och studier finner du här: http://www.du.se/sv

Information, möjligheter och önskemål att kombinera elitidrott och Högskolestudier finner du här: http://www.du.se/studievagledning

Koordinator för elitidrott och högskolestudier: Åsa Bergman Bruhn tel 023-44 80 26 This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link